• Για παραγγελίες από 39.00€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ*  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις με βάση το βάρος και τον όγκο. Ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

 

  • Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 39.00€ για όλη την Ελλάδα είναι 3€

 

  • Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1.60€ ευρώ.


ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΈΛΛΟΝΤΑΙ ME:

1) ταχυμεταφορές easy-mail σε Ελλάδα


Τα spay ή αρώματα δεν μπορούν να διακινηθούν με αεροπλάνο απο την courier γιατί απαγορεύεται η μετακίνηση εύφλεκτων προϊόντων.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00) με ταχυμεταφορές easy mail (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές).

 

2) Με BoxNow σε Ελλάδα

 

Η BOX NOW, ως τρόπος παραλαβής στο check out, σου επιτρέπει να παραλάβεις το δέμα σου ό,τι ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου. 

 

Πλεονεκτήματα:

Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις για να λάβεις το δέμα σου, σε περιμένει αυτό.

 

       Παράλαβε το ό,τι ώρα θες: Tα ΒΟΧ ΝΟW Locker λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 

       Παράλαβε το γρήγορα

       Πλήρωσε λιγότερα για περισσότερα: Οικονομικές τιμές μεταφορικών για παράδοση εντός 24 ωρών

 

Πως λειτουργεί;

 

     

Περισσότερες πληροφορίες για την BOX NOW:

       Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BOX NOW θυρίδα έως και 72 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας μας https://track.boxnow.gr/track ή καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2111005301

       Ενιαία ογκομετρική χρέωση ανά παραγγελία

 

Delivery with BOX NOW

BOX NOW as a delivery method at check-out gives you the opportunity to pick up your parcel on your own whenever it’s convenient for you at your desired Automated Parcel Machine BOX NOW Locker near your house or workplace.

 

Advantages:

You don’t have to wait for your parcel anymore, it waits for you!

     

       Pick it up anytime: ΒΟΧ ΝΟW Lockers operate 24H/7DAYS

       Receive it fast

       Pay less for more: Affordable shipping fees for delivery within 24H

 

 

How it works?

Choose BOX NOW as a delivery method at check-out

 Choose the desired BOX NOW Locker

When parcel is dropped at the BOX

NOW Locker, you receive an SMS with the PIN that opens the Locker

More Info for BOX NOW:

       Your parcel will wait for you at the BOX NOW Locker for 48H. You can extend this period online here or by calling our Customer Care at 211-1005301 

       Flat order charge regardless of weight/dimensions

 

3) με DHL courier στο Εξωτερικό.


Η υπηρεσία ισχύει μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες (Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα).

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες στην Ευρώπη (πλην Ελλάδος), από την μέρα της παραγγελίας.

Στα υπόλοιπα κράτη αποστέλλονται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την μέρα της παραγγελίας.

Παραδόσεις τις ημέρες Σαββάτου και Κυριακής Δεν Πραγματοποιούνται.

Οι κανονισμοί της ΙΑΤΑ για τις αεροπορικές μεταφορές δεν επιτρέπουν την μεταφορά εύφλεκτων υλικών (πχ. σπρέι, βερνίκια νυχιών, προϊόντα οινοπνεύματος κτλ)

Στις παραγγελίες που πραγματοποιηθεί άρνηση παραλαβής με υπαιτιότητα του πελάτη, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα του δέματος, έως ότου το δέμα επιστραφεί στην έδρα της εταιρίας μας.

 

Για την Ευρώπη (πλην Ελλάδας) και για δέματα έως 2 κιλά το κόστος μεταφοράς είναι 21,90€.

 

Όλες οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με το ΦΠΑ και τον επίναυλο καυσίμων. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπλέον έξοδα που αφορούν στο τελωνείο της εκάστοτε χώρας αποστολής. Τυχόν πρόσθετα έξοδα (Τελωνειακοί Δασμοί, Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και/ή Εισαγωγικός Φόρος, έξοδα εκτελωνισμού, αποθήκευσης κλπ) κατά τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις που προβλέπουν τις σχετικές χρεώσεις στο κράτος αποστολής, πέραν των εξόδων αποστολής, βαρύνουν τον καταναλωτή (για αποστολές εξωτερικού). Ο καταναλωτής ενημερώνεται με δική του επιμέλεια για τις χρεώσεις που τον βαρύνουν ανάλογα με τον τόπο της διαμονής του. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα αποστείλει ποτέ παραγγελθέντα προϊόντα διαμέσου χώρας εκτός Ε.Ε.